Maarten Debie

Maarten Debie is 28 jaar en geboren en getogen in Puurs. Hij is afgestudeerd als master in de Geschiedenis en Politiek maar is nu werkzaam in de logistiek.

Opgegroeid in Breendonk en Liezele en nu woonachtig te Puurs, ben ik verknocht aan deze prachtige gemeente. Ik wil mee helpen aan een mooie toekomst voor deze gemeente en ik ben ervan overtuigd dat de N-VA hiervoor de geschikte partij is.

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, ben ik volledig mee met de kook-hype van de laatste jaren en vertrek ik al eens graag op een city-trip. Actief sporten is niet direct aan mij besteed, al kan je mij wel terugvinden op mijn fiets als het weer het toelaat. 

Daarnaast kom ik graag samen met vrienden in de Puurse cafés om een frisse pils of een lekkere Duvel te drinken.  Sociaal contact, gezellig keuvelen aan de toog of op het terras, is voor mij het belangrijkste.

Samen met diezelfde vrienden trek ik bijna elk weekend het land door om het grote Club Brugge te volgen. Het samenzijn met vrienden en het toejuichen van die geweldige club, dat is mijn verslaving.